KOALA

KOALA staat voor Kind- en Ouder Activiteiten tegen Lokale Armoedebestrijding

Koala ?

Wij organiseren wekelijks in de voormiddag een ontmoetingsmoment voor ouders en kinderen van 0 tot 3 jaar. We richten ons vooral op kwetsbare gezinnen die spelenderwijs aan de ontwikkeling willen werken van hun kind en samen een gezonde hechtingsband willen opbouwen/versterken. Het ontmoeten van andere ouders is bij ons zeer waardevol en wordt als ondersteunend ervaren. Alle ouders zijn welkom bij KOALA! Het draait hier vooral rond ontmoeten en samen zijn.

Hiernaast organiseren we regelmatig grote activiteiten voor kinderen van 0 tot 6 jaar en infomomenten rond allerlei thema's met betrekking tot opvoeding en welzijn van ouder en kind.

KOALA TONGEREN

Iedere dinsdag van 9.30u. tot 11.30u. organiseren we 'Babbelnestje'. Dan komen we samen met ouders en kinderen en werken we steeds rond een thema. Hiernaast bieden we een geleide activiteit aan en doen we aan ontwikkelingsgericht vrij spel.

Iedere woensdag van 9.30u. tot 11.30u. organiseren we 'Speelbubbel'. Dan komen we vooral samen met ouders die het Nederlands voor zichzelf en voor hun kind spelenderwijs willen leren. De focus ligt hier meer op ontwikkelingsgericht spelen, werken aan de hechtingsband en taalstimulerende activiteiten.

Wil je graag meer te weten komen neem dan contact op via info@koalatongeren.be of bel even naar 0492 59 55 56 of 0490 64 22 25.

KOALA BILZEN

Gratis wekelijkse ouder-kind activiteiten in combinatie met kinderopvang voor ouders en kinderen tussen 0 en 3 jaar of voor ouders die een kindje verwachten. Elke maandag van 9u30 tot 11u30 in Huis van het Kind Bilzen.

 info@koalabilzen.be

Facebook: https://www.facebook.com/BilzenKoala

Tel:  0492 59 55 59 en  0492 59 55 58